Danskerne vædder som aldrig før. I fjerde kvartal i 2017 voksede det danske væddemålsmarked med 137 millioner kroner, som var 23,8 procent mere sammenlignet med det tredje kvartal i 2017. Det viser tal fra Spillemyndigheden og derfor synes vi også at det er relevant at kaste lyset på hvordan man kan vædde med succes på golf.

Kom i gang med et godt velkomsttilbud

Som helt ny i betting verden kan du ofte oprette dig med et velkomsttilbud med en eller anden form for indbetalingskode, som giver dig mulighed for at komme godt fra start med en bonus fra bookmakeren. En indbetalingskode er med andre ord en bonuskode, som du kan bruge når du opretter dig. Det kaldes for en indbetalingskode, da det kræver at du indbetaler penge for at få fat i din bonus. Ofte er der tale om en bonus med et vist antal procent, som ofte er 100 procent.

Hvis du fx ser en indbetalingskode med 100 % op til 1000 DKK betyder det at du kan få bonus op til 1000 DKK. Bookmakeren lægger 100 % oveni det beløb, som du vælger at indbetale. Det vil sige at du får 1000 DKK ekstra at spille for, hvis du vælger at indbetale 1000 DKK. Det er dog vigtigt at være opmærksom på regler og vilkår for at du kan få din bonus udbetalt.

Sæt en personlig grænse

Når det kommer til væddemål så handler det om at sætte en personlig grænse. Dette gælder både golf og alle de andre sportsgrene, som du kan satse dine penge på. Det kan være fristende at gamble med mange penge, men dette kan føre til både finansielle og personlige problemer. Derfor er det bedst at følge tommelfingerreglen om ikke at satse mere end 1 % af sin bankkonto på et enkelt væddemål. Med dette i baghovedet kan du nu gå mere i dybden med hvordan du kan vædde på golf.

Du kan vædde på mange forskellige ting i golf

Du kan vædde på meget mere end vinderen af en turnering. I forbindelse med en stor golfturnering kan du fx vædde på Thomas Bjørns resultat i første runde, hvis den danske golfspiller er med i turneringen. Her vædder man typisk på om resultatet bliver over eller under fx 70,5. Du kan også vædde på hvem der ender op som den bedste amatørspiller og om det lykkedes nogen at skyde hole-in-one. Derudover kan du også satse på hvad den vindende margen vil blive i sidste ende.

Betting på den bedste danske golfspiller

Et andet populært væddemål er at vædde på mænd og kvinder af samme nationalitet. Hvis fx Jeff Winther, Søren Kjeldsen, Lasse Jensen, Lucas Bjerregaard og Thomas Bjørn deltager i samme turnering, så kan du satse på hvem er den danske golfspiller, der ender op med det bedste resultat.