Der er mulighed for at oddse på vinderen af denne sæson inden for alt fra golf til fodbold, men vidste du at man også kan vædde på ting flere ude i fremtiden! Her er der tale om fremtidsvæddemål og det kan du læse mere om i denne artikel.

Spil på mange trofæer sportstjernerne vil vinde i fremtiden

I 2003 oddsede britiske Nick Newlife på at Roger Federer ville vinde Wimbledon syv gange inden 2019. Newlife levede desværre ikke lang tid nok til at indtjene gevinsterne fra væddemålet, da han gik bort i 2009. I stedet blev gevinsterne fra fremtidsvæddemålet doneret til velgørenhed.

Newlife havde åbenbart smag for fremtidsvæddemål, når det kom til Roger Federer. Newlife vandt også næsten 17.000 britiske pund på at den schweiziske tennisstjerne ville vinde 14 grand slams. Disse penge blev også doneret til velgørenhed. Newlifes strategi beviser at det kan betale sig at følge en person i en sportsgren og gøre sig ekspert på det område, når det kommer til at vinde penge på online betting.  

Fokus på specialvæddemål

Hos bookmakere som Bet365 kan du også oddse om ting langt ude i fremtiden. Flere af disse fremtidsvæddemål er forbundet med Donald Trump. Fx er der rimelige høje odds for at Trump går af som præsident i løbet af hans 1. periode på ca. 4,33 odds, mens der er lavere odds for om Trump stilles for rigsret af Repræsentanternes Hus i løbet af hans første periode.

Lige nu er der en Bet365 bonuskode som du kan udnytte, hvis du endnu ikke er medlem af siden. I den forbindelse kan du få bonus penge til at oddse om hvad der vil ske i fremtiden med Trump og du kan også kaste et blik på fremtidsvæddemål inden for golfens verden.

Hvem bliver de fremtidige stjerner?

Da britiske Lewis Hamilton var ni år gammel blev der placeret et væddemål på at han ville vinde et Formel 1 Grand Prix inden han blev 23 år gammel. En anden klog, og måske lidt heldig, person satsede på at Hamilton ville vinde World Drivers’ Championship inden han blev 25 år gammel og dette sikrede ham gevinster på på 150.000 britiske pund.

Nogle gange er det også bare stolte forældre, der satser penge på sine børns talenter. Eddie Kirkland valgte i 1995 at placere et odds på sønnike Chris Kirkland ville spille for det engelske fodboldlandshold i fremtiden.

Forældre er ofte vilde med ideen om at ens søn eller datter kan blive til den næste Rory Mcilroy eller Tiger Woods og derfor indsendes der hvert år hundredvis af anmodninger om væddemål. Odds behøver nemlig ikke nødvendigvis at figurere hos en bookmaker for at du kan spille på dem.

Du kan sende en anmodning og herefter vurderer bookmakeren sagen baseret på fx familiens historie og hvor barnet spiller sport. Forældre kan gøre det for at bevise at de tror på barnets talenter eller bare som en sjov ting at kunne kigge tilbage på i fremtiden. Kender du nogen, som er gode til golf at du nu overvejer at indsende en anmodning om et fremtidsvæddemål til fx Bet365?